Olemme erikoistuneet tuotannon, myynnin, taloushallinnon ja tekniikan hakuihin ja suurin osa kauttamme avoimista työpaikoista löytyy näiltä toimialoilta. Rekrytoimme asiakkaillemme osaajia sekä vakituisiksi työntekijöiksi asiakkaamme palkkalistoille että määräaikaisiksi sopimustyöntekijöiksi henkilöstövuokrausperiaatteella. Asiakkaan tarve ja tilanne ratkaisee kulloinkin sopivimman rekrytointimuodon.

Henkilöstövuokraus on usein hyvä ja nopea tapa työllistyä, joko lyhyempiin tai pidempiin työsuhteisiin. Tällöin työnantajanasi toimii SK Consulting tarjoten työstä työn vaativuuteen ja/tai henkilön osaamiseen perustuvan palkan. Palkan maksamme kerralla oikein ja ajallaan. Huolehdimme luonnollisesti myös kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. SK Consulting on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja auktorisointitunnuksemme on tae laadukkaasta ja reilusta toimintatavasta.

Tällä hetkellä kauttamme avoimena olevat työpaikkamme löytyvät sivuiltamme. Mikäli et löydä sivuiltamme juuri Sinulle sopivaa tehtävää, jätä meille avoin hakemuksesi. Suuri osa avoimista työpaikoista täytetään ilman erillistä julkista hakua.

Top